Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Forestry & biomass equipment

Membru Bizoo de 10 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Tocator lemne 30-60 TTS

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Gandini Energy Line 30-60
Out Of stock
Descriere
Noua gama de tocator professional cu tambur destinat productiei de chips-uri din lemn, de calitate, pentru santierele forestiere cu suprafete medii si mari.
Proiectat in vederea utilizarii in sectorul forestier, linia ENERGY 30-40-50- a fost conceputa pentru productia de biomasa pentru sectorul energetic.
Operatiunile ce pot fi efectuate de catre utilaje pot fi controlate in sistem electronic automat inovativ Nostress si Noblock. Datorita structurii tehnice acestea pot fi actionate cu tractoare sau cu motor propriu.

Pentru cresterea productiei si pentru utilizarea la capacitate maxima a puterii de functionare, aceste tocatoare sunt prevazute cu o serie de rulouri zimtate cu precizie de prindere la care se poate atasa lanturi pentru a trage in interiorul tamburului chiar si cantitati insemnate de crengi si trunchiuri.
Partile structurii utilajului, mai expuse la uzura, sunt facute din otel special HARDOX600 ce garanteaza o lunga durata chiar si in conditii grele si continue.
OPTIONAL: Motor propriu, montare pe o remorca agricola,  macarale forestiere, radiocomanda.

Pentru mai multe detalii tehnice, prețuri și oferte speciale va rugam sa ne contactati sau sa vizitati site-ul nostru: www.utilajepentrupadure.ro      Contact  0785 267980

Descarca informatii suplimentare
Trimite mesaj
Din Gura in Gura