Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Forestry & biomass equipme

Membru Bizoo de 10 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Funicular forestier cu troliu VFE 1400

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
VFE 1400 new Greifenberg
Out Of stock
Descriere
Troliu hidraulic/ Funicular cu cablu de tractione pentru a utiliza un cărucior care merge de-a lungul un cablu de oțel de suspensie, denomit purtator, cu sistem de gravitație.

Modelul VFE1400 este cel mai recent în casa Greifenberg și conține în ea, toate tehnologii disponibile pe piață astăzi. Utilajul este conceput cu intenția de a crea o performanță puternică, tehnologic și pentru productivitate maximă.

Instalarea în-linie de Vfe1400 este simplificată prin diferite puncte de ancorare, poziționate pentru a face stabil în orice situație.
este format din două structuri independente. Primul este cadru cu rola mare, de până la 1400 m cu numai 5 înfășurări verticale pentru a menține o forță de tragere constanta. Cu rulmenți cu role supradimensionate. A doua parte a cadrului este constituit dintr-o carcasă care conține motorul diesel, sistemul electric și sistemul hidraulic.
New VFE 1400 dispune de un motor turbo diesel cu 4 cilindri, care emite Vm 109 CP.
Sistemul hidraulic al troliului, este un circuit închis cu o pompă cu piston cu debit variabil și motor cu piston cu cilindree fixă. Componentele sunt marcate Linde și să garanteze o mare performanță, fiabilitate și viață lungă.

Cablu: Diametru: 11 mm
Lungime maximă: 1400 metri
Viteze maxime: 6m/sec
Forță de acționare: cca 3500 kg
Putere motor: 109 cp marca VM
Greutate neta: 1550 kg.

Pentru mai multe informații și detalii tehnice și o oferta personalizata pentru nevoile dumneavoastra, ne puteti contacta sau vizitați site-ul nostru: www.utilajepentrupadure.ro
Contact: PROGEMA FOREST Bucuresti 0785 267980
Trimite mesaj
Din Gura in Gura